Search

Despre mine

Fotografia mea
Prajitura "Mihaela" Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate. Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta. Mod de preparare: Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta. Puneti prajitura la cuptor. Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Drob de miel

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Da!!!!!!..am reusit!!!!!...am facut drob de miel!
Cum?
Inca ma mai intreb si eu!...;)

Ingrediente:
- 1 kg carne de miel (maruntaie de de miel - plamani, inima, ficat, rinichi);
- 1 prapure;
- 4 legaturi de ceapa verde;
- 3 cepe uscate, medii;
- 2 legaturi de marar proaspat;
- 2 legaturi de patrunjel proaspat;
- 9 oua;
- 2 lingurite cu condiment pentru drob;
- 2 felii de paine alba;
- sare;
- piper.

Mod de preparare:

...spalam maruntaiele si le punem la fiert cu putina sare. Adaugam o ceapa pentru a mai lua din mirosul carnii...


...dupa ce prima apa da in clocot...schimbam apa...mai lasam la fiert aproximativ 40 de minute...
before: ...



after: ...

...intre timp ...pregatim restul ingredientelor:
1. punem 4 oua la fiert (aproximativ 5 minute)...

...decojim ouale si le punem deoparte...


2. tocam ceapa verde, mararul si patrunjelul...


3. pregatim prapurele: il spalam si il punem la scurs intr-o sita...


...cand carnea este fiarta...se ia de foc, se clateste si se pune la racit pentru 10 minute, apoi o tocam la masina impreuna cu 2 cepe uscate si 2 felii de paine alba...


...amestecam carnea cu legumele...


...separat...mixam 5 oua pe care le adaugam la compozitia principala...


...adaugam 2 lingurite cu condiment pentru drob...verificam de sare si piper...


...la final pregatim tava: o ungem cu putin ulei, asezam praporul (foarte bine scurs) si compozitia...


...cele 4 oua fierte sunt introduse in campozitie...


...finalizam drobul si il punem la cuptor pentru 45 de minute (temperatura medie)...


Sarbatori Luminate!


10 comentarii:

Primii pasi in bucatarie spunea...

felciitari pt drob.ti-a iesit foarte bine:)cum noi nu mancam miel am facut dar de pui:)orice ar fi e bun oricum:)Hristos a inviat si un paste fericit iti doresc!

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Adevarat a inviat!
Iti multumesc pentru aprecieri si pentru urari. Sunt multumita de rezultat...nici eu nu ma omor dupa carnea de miel, dar drobul e chiar delicios ..cred ca din pricina verdeturilor ;)...
Sarbatotri Luminate!
Cu drag,
Mihaela

boscodina spunea...

felicitari pentru reusita,sa-l mancati sanatosi si cat mai multe reusite de astea :)

Sarbatori fericite pline de lumina,pace,iubire,speranta, vise cu aripi ce asteapta sa devina realitate.Lumina si pace in suflete si in casa !1`

Anastasia spunea...

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!

diamond spunea...

ce drob frumos! Hristos a inviat! Paste Fericit! Domnul sa te binecuvinteze!:F

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Fetelor,
sunteti de vis!
Va multumesc pentru gandurile bune!
Cu drag,
Mihaela

Gabriela spunea...

foarte aratos drobul tau!

Anastasia spunea...

ce bravo esti :)

Pica Flori spunea...

Pentru tine si bunatatile tale am niste premii frumoase.Te astept la mine pe blog sa le ridici.
Numai bine si spor la gatit
:)

yafa spunea...

Foarte frumos ti-a iesit drobuletul, felicitari, felicitari si pentru blogulet

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...