Ingrediente:
2 pulpe de pui + 2 aripioare de pui
2 linguri ulei
1 ceapa mare
2 morcovi
2 linguri faina alba
250 ml apa
500 ml suc de rosii
1 lingura otet
1 capatana usturoi
4-5 foi de dafin
sare, piper
busuioc
Preparare:
- incingem uleiul - prajim pulpele si aripioarele ....dupa ce s-au rumenit le scoatem la cald...in uleiul in care s-a pregatit carnea, calim morcovii si ceapa...

- adaugam faina pe care o stingem cu o cana cu apa...adaugam sucul de rosii, otetul si lasam la fiert aproximativ 15 minute. Pentru aroma...adaugam foi de dafin si piper boabe...

- apoi adaugam carnea de pui si usturoiul maruntit...mai lasam la fiert inca 20 de minute si adaugam busuiocul...

si gata....va astep la masa ;)
4 comentarii:
Ai facut ostropelul asa cum il facea mama! Numai ca eu nu mai fac decat cu amidon, fara faina, si in loc de otet putina zeama de lamaie. Deh, dar parca mai bun este asta, cu iz de copilarie! Fara mamaliga, insa, ca n-am voie in combinatie cu carne. Eu, ca altii ar trebui sa incerce pentru ca e foarte bun! O saptamana frumoasa!
Foarte bun..........si bineinteles cu mamaliguta.
O zi buna!
Dragele mele,
Va multumesc!
Va pup cu drag!
excelent de cand cautam o asemenea reteta mersi
Trimiteți un comentariu