Complexitate: redusa
Timp de preparare: 30 de minute
Numar portii: 6
Calorii: 250/portie
Pret aproximativ: 3.5 ron (cartofii) + 2 ron (morcovii) + 1.5 ron (ceapa) + 0.5 ron (1/2 legatura patrunjel) = 7.5 ron
Ingredinte:
1 kg cartofi;
2 morcovi;
1 ceapa;
3 lingurite cu Maggi, Secretul Gustului;
1/2 legatura patrunjel;
o lingurita cu sare.
Mod de preparare:
... curatam ceapa, morcovii si cartofii...
... intr-o oala (capacitate: 4 l) punem la calit ceapa taiata marunt, apoi adaugam morcovii dati pe razatoarea mare...se calesc impreuna. Dupa vreo 4 minute adaugam cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare...
...cand cartofii sunt aproape fierti...adaugam Maggi...

...supa este gata cand cartofii sunt fierti... la final se adauga patrunjelul verde tocat marunt...
9 comentarii:
Dupa ce am testat si verificat... gasesc ca e cu adevarat plina de gust si foarte simplu de gatit. Recomand tuturor incepatorilor si nu numai!!!
Uita de maggi, foloseste in schimb 2-3 linguri de sos tomat si o lingurita de frunze de tarhon in otet.
salutare daca nu am maggi pot sa pun altceva ?
simplu si eficient :)
tocmai am terminat de facut si evident de mancat supa, care, desi nu am nicio tangenta cu gatitul, a iesit foarte bine.
la final, am mai adaugat si un pic de smantana si mi-am pus burta la cale :)
multumesc frumos pentru postare si spor in continuare.
Daca reteta nu continea Maggi, era perfecta :(
3 lingurite de maggi si una de sare? cred ca a iesit o saramura
Eu am facut-o fara maggi! Si am improvizat putin dar a iesit de mi-a placut si mie! :))
nu mai postati rete care contin maggi secretul gustului si alt bazaconii din astea. sunteti de tot ra..tul
corectare!!!!!! nu mai postati retete care contin maggi secretul gustului si alte bazaconii din astea. sunteti de tot ra..tul.
Trimiteți un comentariu