De ce am avut nevoie?
- 5 cartofi de marime medie
- 3 oua
- 200 grame masline negre
-1 ceapa de marime medie
- 1/2 gogosar murat
Cum le-am facut?
Am fiert cartofii si ouale...
Am pregatit ceapa si gogosarul
Am mixat toate ingredientele
La final am pus putina sare si ulei de masline...yummy!
6 comentarii:
O chestie ce obișnuiesc să o fac la salată orientală: pregătesc un sirop din 1 lg oțet, 2 lg apă și 3 lg oțet, puțină sare și piper, le pun astea la fiert și le torn peste cartofii cu ceapă, ouă și ardei. Se înmulțește cantitatea de câte ori este nevoie.
Are un gust deosebit!!
Îmi place cum ți-a ieșit salata, arată bine...gustul îl știi tu :).
M-a mirat felul în care ai fiert cartofii...cred că e mai rapidă rețeta așa...eu îi fierb în coajă și îi tai apoi felii, după curățare.
Spor!!!
Livia
3 lg ulei, sorry:) se doarme la volan.
N-am facut niciodata salata orientala fara maioneza!Numai in copilarie mai mancam salata facuta in acest fel!stiu e foarte buna si asa pentru ca am mai gustat si mi-a placut foarte mult!arata foarte bine!pupik!
Dragilor, va multumesc pentru feedback. Voi incerca sa fac dressing-ul propus. @Gabriela..iti multumesc pentru gandurile frumoase.
Va pup!!!!
Spartana.
Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucati.
Se adauga o ceapa rosie taiata si se amesteca.
Se adauga ulei de masline si se potriveste de sare si eventual piper.
Optional frunze de pastrunjel tocate, tarhon sau leustean.
Pentru culoare se mai poate adauga si o sfecla rosie cat o ceapa, coapta sau fiarta taiata marunt.
Mmm delicios am sa ancerc si eu arata foarte bine:))
Trimiteți un comentariu