Search

Despre mine

Fotografia mea
Prajitura "Mihaela" Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate. Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta. Mod de preparare: Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta. Puneti prajitura la cuptor. Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Limonada

duminică, 18 iulie 2010

E cald, e Bucuresti, e Romanica...azi am facut pentru prima data...limonada!















Cu ce?
- 1 cana de 500 ml
- 1 lamaie
- 5-6 lingurite cu zahar
- 500 ml apa minerala

Cum?
- taiem lamaia in felii






























- adaugam zaharul si stoarcem lamaia cu o lingurita

- adaugam apa minerala si asta-i tot!



2 comentarii:

Gabriela spunea...

si ti-a iesit si foarte bine fiind pentru prima oara!brava,i-ti doresc o seara minunata!

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Draga Gabriela, iti multumesc!
Te pup,
Mihaela

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...