Prajitura "Mihaela"
Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate.
Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta.
Mod de preparare:
Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta.
Puneti prajitura la cuptor.
Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.
2 comentarii:
si ti-a iesit si foarte bine fiind pentru prima oara!brava,i-ti doresc o seara minunata!
Draga Gabriela, iti multumesc!
Te pup,
Mihaela
Trimiteți un comentariu