Search

Despre mine

Fotografia mea
Prajitura "Mihaela" Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate. Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta. Mod de preparare: Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta. Puneti prajitura la cuptor. Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Inceputul unei noi aventuri...

sâmbătă, 6 martie 2010

Consider ca bucataria face parte din farmecul feminin...chiar daca dupa o repriza culinara bucataria mea arata ca dupa razboi...

Acum putina vreme nu stiam sa fac nimic ...mancam numai semi-preparate si muuuulte sandwish-uri...:d ..cam asa a fost inceputul.

Apoi am abordat bucataria cu teama si respingere, dar ceva imi placea de am continuat sa incerc pana cand am dezvoltat o pasiune pentru gatit. Din placerea de a gati au derivat si alte pasiuni...cea de a merge la cumparaturi, la piata sau la magazine cu obiecte necesare gatitutlui...asa s-a nascut si acest blog. Scopul acestui blog este de a impartasi cu voi "talentele" mele culinare...

..iata si prima mea reteta...

Prajitura "Mihaela"
Ingrediente pentru blat:
- o bucata de "Mihaela";
- cateva grame de noroc;
- 300 ml esenta fericirii;
- un pic de sanatate;

Pentru aluat:
- umor;
- prezenta de spirit;
- optimism;
- speranta;

Mod de preparare:

Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta.
Puneti prajitura la cuptor.

Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.


Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ia spune...pentru ce campanie este blogul asta? Cu ce se asorteaza? Knorr? Ulei? Mirodeniile Fuchs?? :))

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Anastasiule..te-am recunoscut dupa "sosoni"...nu-s campanii...=))..e un nou hobby...te mai astept "pe la noi"!

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...