Search

Despre mine

Fotografia mea
Prajitura "Mihaela" Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate. Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta. Mod de preparare: Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta. Puneti prajitura la cuptor. Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Mousse cu piersici si capsuni

marți, 7 ianuarie 2014

Rasfoind blogosfera am dat peste blogul lui Gourmandine Acolo am gasit urmatoarea reteta ... mousse cu piersici si capsuni



Ingrediente:
Crema cu piersici
100g piersici din compot ; 50 ml suc compot de piersici
1 lingura zahar
1 folie de gelatina Dr. Oetker
1 plic praf de friscă Dr.Oetker; 150 ml lapte pentru batut frisca


Crema cu capsuni
100 g capsuni
1 folie de gelatina Dr. Oetker
1 plic praf de friscă light Dr.Oetker; 100 ml apa pentru batut frisca
5 linguri zahar
100 g mascarpone

Pentru ornat
1/2 nivel de blat vanilie pentru tort
1 kiwi
6 capsuni
2 wafe


Mod de preparare:
Crema cu piersici:
Piersicile din compot se taie cubulete.

Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, urmarind instructiunile de pe plic.

Se pregateste frisca, urmarind instructiunile de pe plic. Frisca obtinuta se amesteca cu gelatina si piersicile. Punem la frigider pana pregatim cea de a doua crema.


Crema de capsuni:
Pasam capsunile cu zaharul si branza mascarpone.

Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot, urmarind instructiunile de pe plic.

Se pregateste frisca, urmarind instructiunile de pe plic.


Pregatim 6 cupe. Se faramiteaza blatul de tort si se pune cate putin in fiecare cupa
Peste blatul de tort se pune crema cu piersici si apoi crema cu capsuni
Peste blatul de tort se pune crema cu piersici si apoi crema cu capsuni


Ornam cu kiwi, capsuni si wafe




 


 

Niciun comentariu:

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...