Search

Despre mine

Fotografia mea
Prajitura "Mihaela" Ingrediente pentru blat: o bucata de "Mihaela"; cateva grame de noroc; 300 ml esenta fericirii si un pic de sanatate. Pentru aluat: umor; prezenta de spirit; optimism si speranta. Mod de preparare: Se ia o bucata intreaga de "Mihaela", dupa cum credeti, mai durdulie, in perioade de sarbatori ori mai slaba, in perioade de dieta. Se amesteca impreuna cu cateva grame de noroc, 300 ml de esenta fericirii si un pic de sanatate. Se lasa la dospit. Intre timp pregatiti crema: se mixeaza umorul cu prezenta de spirit pana cand devin spumoase, adaugati apoi optimismul si speranta. Puneti prajitura la cuptor. Se serveste impreuna cu o legatura de prieteni alesi pe spranceana.

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Salata de ceapa

marți, 8 februarie 2011

...imi place ceapa ;)...ah, si usturoiul..:d
Astazi am ales ceapa. Inainte de a pregati salata de ceapa...fiti siguri ca nu primiti oaspeti :). 
Ceapa este una dintre cele mai vechi plante de cultura. Are putine calorii si "radacini" in antichitate: vechii egipteni venerau ceapa - forma sferica si inelele concentrice simbolizau viata eterna. Exista dovezi in sprijinul acestei teorii...s-au gasit resturi de ceapa in mormantul faraonului Ramses al IV-lea!!!


Si acum sa trecem la treaba. Avem nevoie de:
- 2 cepe;
- sare grunjoasa;
- o lingurita cu ulei de masline;
- 4 linguri de bulion sau suc de rosii.

1. Curatam si taiem ceapa solzisori mai mari.

 2. Adaugam sarea grunjoasa, uleiul de masline si bulionul.
 


3. Gata salata....va mai trebuie paine proaspata si pofta de mancare ;). 

3 comentarii:

Tudor Elena Cristina.... spunea...

Si mie mi place ceapa! insa cu sare,ulei si otet....cred k e bune si varianta ta.pupici

Bucatareasa Incepatoare spunea...

Multumesc! Voi incerca si cu otet! Te pup si eu!

Anonim spunea...

ceapa trebuie taiata cat mai subtire. Aceasta salata merge cu niste cartofi fierti sau copti si peste afumat .mmm

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...