Am avut nevoie de:
- 4 felii de paine (veche de o zi, doua);
- 2 oua;
- 200 ml lapte;
- 2 linguri cu zahar;
- 1/2 lingurita coaja de lamaie (si coaja de portocala e buna);
- 100 gr unt.
1. Am batut ouale ca pentru omleta. Apoi am pus laptele, cele 2 linguri cu zahar si 1/2 lingurita cu coaja de lamaie.
2. Am trecut felia de paine prin compozitie (pe o parte si pe alta).
3. Am topit untul.
4. Am rumenit painea pe ambele parti.
5. La final am presarat putin zahar pe fiecare felie de paine ..si ...gata!
10 comentarii:
N-am mai facut de mult friganele am si uitat de ele!mi-ai facut pofta sa stii ca am sa le fac si eu cat de curand!pupici!
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !
La multi ani si un 8 Martie plin de sanatate si fericire!
La multi ani!
ce surpriza frumoasa, iti multumesc pentru urare! :)
Buna ziua.Doriti un schimb de link cu siteul www.retetenet.com ? Daca da astept mesajul dvs la adresa de email retetenet@yahoo.com .
Titlul siteului meu: Retete culinare
Adresa url: http://www.retetenet.com
Multumesc anticipat
Buna! Tocmai m-am uitat cu atentie pe blogg-ul tau, si iti spun sincer ca mi-a lasat o impresie placuta si interesanta. De aceea eu te invit pe facebook.com, pe pagina "Bucataria pentru toti", pentru a face schimb de experienta, pentru a ne incanta cu retetele tale, si de ce nu..pentru a discuta despre tot ce inseamna frumos si sanatos in materie de gastronomie.
Iti doresc o zi cat mai placuta si frumoasa.:)
Friganele... Daca le ziceai "french toast" stia toata lumea de ele...
sunt tare gustoase!
buna idee, maine dimineata fac si eu...nici nu stiu decand nu am mai facut friganele
Trimiteți un comentariu